fbpx

Online Coaching

Jouw eigen coach nu 24/7 in je broekzak! Het behalen van jouw doelen was nog nooit zo eenvoudig!

 

Online Coaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Community

Wordt onderdeel van de Modern Trained community. Onze trainers zorgen ervoor dat jij altijd op de hoogte blijft van de nieuwste informatie over training en voeding. Wij scheiden fabels van feiten en delen dit als eerste in de community. Ga de uitdaging aan met mede Modern Athlete’s en blijf op de hoogte van alle events.

Mobiele App

Online coaching vindt plaats via de Modern Trained app. In de app vind je jouw trainingsschema, voedingsschema en kun je je progressie eenvoudig bijhouden. Je staat direct in verbinding met je coach waardoor er op ieder gewenst moment bij gestuurd kan worden. Daarnaast is er de optie om zelf je voeding bij te houden met de geïntegreerde Food-app. Handig wanneer je een feestje, etentje of weekendje weg bent, zo kun je altijd bijhouden of je nog op schema ligt!  

Training schema

Je trainingsschema met duidelijke instructies altijd bij de hand. Train waar en wanneer je maar wilt. Middels de statistieken zie je heel eenvoudig of je progressie boekt en hij geeft per oefening aan welke spieren erbij betrokken zijn. Oftewel, je eigen personal trainer in je broekzak!

 

Start vandaag

Van uitstel komt afstel. Makkelijker kunnen wij het niet meer voor je maken.

Dit is de voorzet, je hoeft hem enkel nog maar binnen te koppen, wacht niet te lang en start vandaag!

 

WhatsApp chat