Personal Training Small Group | Duo Training | Training op Locatie

Duo Training

Duo Training

Training op locatie

Training op locatie

Personal Training

Personal Training

Modern Training

Modern trained is een High-end personal training bedrijf waarbij het welbevinden van u centraal staat. Waarom wij doen wat we doen? Dat is omdat wij er van overtuigd zijn dat meer dan 60% van de mensen niet hun maximale potentie uit het leven haalt of vindt dat hij of zij een betere levensstijl zou moeten hanteren. Wij durven dan ook te zeggen dat met goed gecoördineerde toevoeging van sport en juiste voeding een persoon verrijkt in ieder levensaspect. Wij kunnen u hierbij helpen

Bij u thuis?

Vaak krijgen wij een van de volgende redenen te horen: “Sportschool is niks voor mij” of  “Ik weet niet wat ik moet doen in de sportschool” en “Ik heb geen tijd om naar de sportschool te gaan” daarnaast “Is het te druk in de sportschool” en “Ik voel me bekeken in de sportschool”

Modern Trained maakt hier een einde aan door de sportschool naar u te brengen. Wij verzorgen een complete training op locatie zoals bijvoorbeeld bij u thuis, interesse in personal training bij u thuis? Wij verzorgen de eerste training bij u gratis!