Voeding

Diëten hoeft niet saai te zijn

Eenzijdig dieet met slappe recepten, daar houden wij bij Modern Trained niet van. Een dieet valt of staat met goede en lekkere recepten. Eenvoud en voedzaam zijn hierin de kern begrippen. Daarnaast bestaan er geen “verboden” producten. Wij zorgen ervoor dat u uw lievelingsproducten kunt blijven eten, maar, alles in balans

 

hoe wij het doen

Onze methode

We stellen een voedingsplan af op uw wekelijkse activiteit, werk, sport en uw persoonlijke weeg en meet gegevens. U krijgt verschillende keuzes voor uw ontbijt, lunch en avondeten zodat u kunt blijven variëren, want variatie, dat is belangrijk! Een dieet valt of staat met lekkere recepten, wanneer een dieet niet aanvoelt als een dieet, dan zijn wij pas tevreden!

Meer dan 12 recepten

U krijgt van ons meer dan 12 recepten die ontwikkeld zijn op smaak en eenvoud. Geen waslijsten aan ingredienten en geen moeilijke kook technieken, daar staan wij voor.

Vis of vlees

Vis is belangrijk voor het verkrijgen van omega 3. Daarom eet u gevarieerd en komt er minstens 1 tot 2x per week vis voor in uw menu. Lust u nou geen vis? De recepten met vis kunt u eenvoudig vervangen door kip of roodvlees.

Vitamines & Mineralen

Groentes, fruit en vezels zijn goed voor uw zenuwstelsel, hormonen, weerstand en darmflora. Vitamines en mineralen moeten in volle glorie aanwezig zijn in een uitgebalanceerd voedingsschema. Hier hoeft u zich geen zorgen meer om te maken wanneer u ons begeleiding komt van Modern Trained.

Kosten

Klik hier voor een pakket dat bij u past

Intake – Gratis

Ja, ik wil graag begeleid worden!

Samen bereiken we meer

WhatsApp chat