Ga naar de inhoud
Home
Diensten
Small Group Training
High Performance Group
Bedrijfsfitness
Contact
Home
Diensten
Small Group Training
High Performance Group
Bedrijfsfitness
Contact
SCHRIJF JE HIER IN!
Intake vragenlijst voeding
Vragenlijst Voeding
Naam
(Vereist)
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
(Vereist)
Wie is jouw trainer?
Krijn
Mick
Sander
Xander
algemeen
(Vereist)
Geboortedatum
Lengte
Gewicht
Toevoegen
Verwijder
Wat is jouw belangrijkste doelstelling?
(Vereist)
Spiermassa aankomen
Vetmassa verliezen
Vooral sterker worden
Vooral conditioneel beter worden
Gelijk blijven
Geef aan hoe vaak u traint of wilt gaan trainen
(Vereist)
Geen beweging
1 tot 2x per week
2 tot 3x per week
3 of 4x per week
4x of vaker per week
Geef hier aan welke dagen u sport en wat voor sport
(Vereist)
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Toevoegen
Verwijder
Wat is uw werksituatie?
(Vereist)
Zittend werk/school
Licht Fysiek werk (zittend en fysiek werk afgewisseld)
Fysiek werk (bijv. bouwvakker of postbode)
En dit doe ik Parttime
En dit doe ik Fulltime
Welke producten zou u graag terug zien in uw nieuwe voeding?
(Vereist)
Welke producten zou u graag NIET terug zien in uw nieuwe voeding?
(Vereist)
Bent u allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen?
(Vereist)
Hoeveel kcal eet u dagelijks?
(Vereist)
Weet ik niet
1000-1500
1500-2000
2000-2500
2500-3000
3000+
Wat is uw huidige alcohol consumptie?
(Vereist)
0-1 glas per week
1-2 glazen per week
2-4 glazen per week
4-6 glazen per week
6-8 glazen per week
8 glazen of meer per week
Omschrijf hier een typische doordeweekse dag aan voeding
(Vereist)
Ontbijt
Lunch
Diner
Tussendoortjes
Toevoegen
Verwijder
Wat eet je en hoeveel? Dus bijv. ontbijt: 2 boterhammen met 2 plakjes kipfilet. Het hoeft niet op de gram nauwkeurig maar zodat ik een goed beeld heb
Omschrijf hier een typische weekenddag aan voeding
(Vereist)
Ontbijt
Lunch
Diner
Tussendoortjes
Toevoegen
Verwijder
Ben eerlijk over wat je eet, we zijn allemaal niet heilig
Heeft u nog opmerkingen of toevoegingen omtrent uw voeding die van belang kunnen zijn bij het samenstellen van uw voedingsschema?
Δ