Diensten

Wie voeren de diensten uit?

Personal Training

Duo training

Small group

bootcamp

voedingsbegeleiding

Wie voeren de diensten uit?

xander smolders

Is de oprichter van Modern Trained en is gespecialiseerd in transformatieve coaching en krachttraining. Xander is als personal trainer bovengemiddeld geschoold en zet zijn kennis over anatomie, fysiologie en trainingsleer graag in om het lichaam onder perfecte condities te belasten. Daarnaast traint hij zelf inmiddels al 15 jaar en is hij naast professional ook een ware ervaringsdeskundige. 

krijn ottens

Is met zijn ijzersterke discipline, ongekende drive en passie voor fitness de perfecte trainer voor een ieder die klaar is om echt eens aan de bak te gaan. Tijdens zijn deelname aan “Kamp van Koningsbrugge” heeft Krijn zelf ervaren dat het menselijk lichaam tot veel meer instaat is dan wij allemaal denken. Krijn brengt deze kennis en ervaring graag over om jouw fysiek maar ook zeker mentaal te laten groeien.

Mick van Eersel

Heeft met zijn ervaring binnen verschillende branches goede mensen kennis en is een echte all-round personal trainer. Mick is naast professional ook een ervaringsdeskundige met al 15+ jaren fitness ervaring. Mick heeft een “keep it simple” aanpak wat hedendaags bijna niet meer voorkomt in de fitness. Complexiteit zit progressie in de weg en de basics heten niet voor niets de basics, hier kun je altijd op terugvallen.

.Sander Pennings

Is onze jonge hond en 4e musketier. Desondanks met de meest actuele kennis op het gebied van leefstijl, coaching en personal training. Sander is actief als personal trainer binnen Modern Trained maar is daarnaast ook mede verantwoordelijk voor de small group trainingen. Sander is een all-round personal trainer met veel empathisch vermogen en drive om het onderste uit de kan te halen. Laat je niet misleiden door die lieve glimlach want Sander is niet vies van pittige trainingen.

Training

Personal training

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van efficiënte en effectieve 30 minuten trainingen. Dit bespaart tijd, geld en heeft dezelfde (wij durven te beweren MEER) impact. In een wereld vol comfort en mooie praatjes is het lastig om niet te vallen voor quick fixes of valse beloftes, wij doen hier niet aan mee. Middels een gebalanceerd, op maat gemaakt, programma afgestemd op jouw leven gaan wij minimaal 2x per week aan slag om aan jouw missie te werken. Geef jij ons 100% inzet, dan geven wij jou 100% resultaat! belooft!

Living the modern lifestyle

duo training

Resultaten zoals met personal training maar dan met een vriend of vriendin. Samen met een vriend of vriendin werken aan je fysieke en mentale gezondheid werkt motiverend en je het een dubbele stok achter de deur. Tijdens de trainingen gaan we aan de slag met jullie individuele doelstelling en het mooie van duo of small group training is; je bespaart zo’n 40 tot 60%.

Together forever

duo training

Together forever

Resultaten zoals met personal training maar dan met een vriend of vriendin. Samen met een vriend of vriendin werken aan je fysieke en mentale gezondheid werkt motiverend en je het een dubbele stok achter de deur. Tijdens de trainingen gaan we aan de slag met jullie individuele doelstelling en het mooie van duo of small group training is; je bespaart zo’n 40 tot 60%.

Small group

Small group training

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij beseffen dat personal training niet altijd geschikt is voor iedereen zijn of haar portemonnee wat ten koste gaat van de gezondheid. Wij zien om ons heen veel “trainingsleed” wat betreft techniek, trainingsopbouw en effectiviteit. Maar ook een slechte algehele conditie van de mede mens. Om jou toch te laten genieten van de kennis en kracht van Modern Trained bieden wij daarom op onze 2e locatie small group training aan.

Training betekent voor ons trainen om het leven aan te kunnen. We maken jou weerbaar door meerdere disciplines van fitness te verwerken in de trainingen. Een echt gemengde “Cross” training waarbij we ons richten op kracht, conditie en algehele fitheid. Dit doen we in kleine groepjes van 2 tot max 6 personen waarbij het echt de bedoeling is dat we het samen met elkaar doen. Oftewel, individueel strijden voor je eigen succes in groepsverband!

ELKE DOORDEWEEKSE AVOND

Meten is weten

voeding

voeding & coaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trainen 50%, check! Nu de andere helft, voeding! Wij bieden een totaaloplossing als het om lifestyle gaat. De enige manier om zo efficient mogelijk progressie te boeken is wanneer training en voeding perfect op elkaar zijn afgestemd. Wij doen er alles aan je voeding af te stemmen op jouw drukke leven en zo eenvoudig en inzichtelijk mogelijk te maken.

Hoe doen we dit?

  • We werken met een app zodat jij jouw schema altijd bij de hand hebt
  • Een schema op maat waarop de kcal, koolhydraten, eiwitten en vetten perfect zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Middels de app kun jij zelf invloed uitoefenen op wat je eet, dus geen rijst, kip & broccoli dieet
  • Via een habit tracker worden nieuwe gewoontes eigen gemaakt
  • Iedere 3 weken meten we je voortgang en passen we indien nodig het dieet aan
  • Geen quick fixes, shakes, detox of sap kuurtjes. Gewoon normale voeding

 

Meten is weten

what They’re Saying

Succes verhalen

Annemiek

Sinds een paar weken is de begeleiding nu gestopt en ik wilde je nog laten weten dat het cijfer op de weegschaal inmiddels op 70,3 staat. Het heeft echt mijn leven veranderd en ik ben weer happy met m’n lichaam. Nogmaals heel erg bedankt.

Anne S.

Samen met mijn vriendin zijn we gestart met PT bij Xander. De persoonlijke aandacht levert zovele malen meer op, dan les in een grote groep.
Je leert de juiste houding en techniek aan te nemen, waardoor je veel resultaat uit de trainingen haalt.
Je blijft gemotiveerd en zelfs ik ben sporten erg leuk gaan vinden! Ik raad Xander dan ook zeker aan, want hij neemt zijn vak enorm serieus en heeft alle kennis in huis. Zowel van voeding als van het sporten. Ofwel, het totaal plaatje!
Ik ben zoveel lekkerder in mijn vel komen te zitten dankzij Xander.
Linda vd W.

Samen met mijn vriendin train ik sinds september 2018 bij Xander. Het is een pittige training maar we zien natuurlijk vooruitgang. Niets voor niets!! Het is fijn om persoonlijk begeleid te worden door iemand die verstand van zaken heeft. We verbazen ons hoe snel we sterker worden. Dus mensen deze jongens zorgen ervoor dat je spieren en je conditie op een veel hoger niveau komen. Een mooie goed ingerichte sportzaal. Het is een aanrader!
Ingrid vd P.

Maak mij Fit!

Of gebruik de WhatsApp knop rechtsonder voor direct contact!

 

WhatsApp chat