HIGH PERFORMANCE GROUP

 8 WEKEN LANG | 6 DAGEN PER WEEK TRAINEN | VOEDING OP MAAT | COACHING

MODERN TRAINED

8 WEKEN LANG

 

TRAIN 6 DAGEN PER WEEK

COACHING EN VOEDINGSPLAN

Ben jij de volgende die hier tussenstaat?

Behaal je beste shape!

Met trots willen wij jullie het nieuwe exclusieve concept van Modern Trained, in samenwerking met The Functional Bunker presenteren, de “High Performance Group”. 8 weken lang werken aan de beste shape van jouw leven.

In een kleine exclusieve groep van 6 deelnemers gaan we een intensief traject van 8 weken aan waarin jouw gezondheid centraal staat. We gaan deze 8 weken, 6 dagen per week trainen onder begeleiding van een personal trainer waarbij kracht en conditie centraal staat om jou top fit te maken.

We hebben een uniek 8 weeks trainingsprogramma ontwikkeld om jou fysiek en mentaal uit te dagen en te laten groeien.

 

Het is nu of nooit…

Training is een groot onderdeel van het succes van deze formule maar de voedingsbegeleiding is essentieel om jouw fysiek te transformeren. Er wordt een voedingsprogramma op maat voor jou gemaakt dat past bij deze 8 weken intensieve begeleiding.

Wij zijn vooral op zoek naar mensen die echt WILLEN en dit traject zien als een INVESTERING in zichzelf. Even 8 weken knallen en alle andere bullshit achterwegen laten. Iemand die van aanpakken weet en doormiddel van de juiste (onze) begeleiding zichzelf wil transformeren.

 

Alles in je leven is niks meer waard wanneer je gezondheid niet meer te redden valt…

Je gezondheid is je beste investering

FEEL THE VIBE

Wie zoeken wij?

Dit wordt een intensief begeleidingstraject en daarom is dit niet voor iedereen geschikt. Zowel mentaal, als fysiek en financieel. We zijn dan ook maar opzoek naar 6 mensen die dit traject aan willen gaan. Wij zoeken iemand die:

Klaar is met zijn huidige levensstijl en eindelijk een goeie shape wilt

Iemand die bereid is om hard te werken, geen short cuts.

Momenteel geen (grote) blessures heeft

Beschikbaar is tussen 29 april en 22 juni

8 weken achter elkaar beschikbaar is om te trainen in de ochtend van 6.30-7.30 doordeweeks en 8.30 op zaterdag

Tussen de 25 en 55 jaar oud

Van €497 voor €397,- p/m

 Omdat dit concept nieuw is  willen we jou een introductie korting bieden van €100,-

Het is een intensief begeleidingstraject met in totaal 48 trainingen in 8 weken. Hier krijg je coaching en een voedingsplan op maat bij inclusief. Omgerekend is dit  €16,50 per training inclusief alles erop en eraan! Normaal kost een uur personal training bij ons €67,50,- en een small group training €30,- per persoon. Dit is gegarandeerd de beste prijs.

Het is dan ook een INVESTERING in jezelf. Omdat wij geloven in onze methode en begeleiding hanteren wij dan ook een Niet Goed Geld Terug-garantie. Ben je niet tevreden, dan krijg je jouw geld terug. Geen kleine lettertjes!

Bedenk ook even hoeveel geld je bespaart wanneer je de komende 8 weken alle bullshit uitgaves aan maaltijden aan huis, uiteten en junkfood niet meer doet.  

 

Ben jij klaar voor die transformatie?

 

Mail naar xander@moderntrained.nl of stuur een WhatsApp naar 0619104975

 

Check hier de resultaten van de vorige groep

 

WhatsApp chat